CORONAKONST FRÅN EN FRI TEATERGRUPP

Känner du dig orolig över läget just nu? Är du sur över dina uppoffringar? Är du hoppfull inför möjligheterna till samhällsförändring? Vill du reda i dina snurriga tankar? Vill du gnälla lite? Har du fått en strålande idé? Är du trött på att vabba? Känner du oro inför att bli smittad? Har du blivit smittad? Är du arg? Känner du dig ensam? Vill du prata om din konstnärliga process? Är du 70 plus? Är du föräldraledig och frustrerad? Är du rädd att dina vänner ska tröttna på ditt ältande? Behöver du nya öron som lyssnar till dina tankegångar? Vet du inte vem du ska ringa?


Ring en terapist! 
Ring en terapist är ett samtal med en av våra terapister som under en avgränsad stund riktar sin fulla uppmärksamhet till dig. 

Hur går det till / Terapistlotteriet
Vad är livet om ej blott ett lotteri? Köp en biljett till Terapisternas lotteri och få chansen att bli uppringd för ett nära samtal med en terapist.
En lott kostar 100 kr. Du kan välja att endast stödja Terapisternas arbete utan att bli uppringd eller satsa och chansa på ett samtal med en terapist.
I meddelandefältet fyller du i vilka datum och tider du kan (helgfria vardagar mellan 10 och 15). 

Vid vinst blir du kontaktad per mail av en Terapisterna som bekräftar en föreslagen tid. Terapisten ringer sedan upp dig på överrenskommen tid och genomför det terapistiska samtalet. Samtalet är 21 minuter långt. 

Vad vill du prata om?
Du behöver inte planera vad du ska säga i förväg men fundera över vad du skulle vilja prata om. Terapisten ansvarar för tiden ni har tillsammans och berättar när det är dags att knyta ihop samtalet och lägga på luren. Terapisten arbetar under sekretess. 

Vad är en Terapist?
En terapist är ingen terapeut. Ingen psykoterapeut, ingen psykoanalytiker, ingen kurator, ingen stödperson. 
En terapist är dock på riktigt. Den lyssnar på riktigt och ställer riktiga frågor. 
En terapist är en tillfällig vän på andra sidan linjen. En terapist är en helt vanlig människa som är inspirerad av psykoterapi.
En terapist är en karaktär ur en föreställning som handlar om upplevelsen av att gå i psykoterapi.


 

Terapism är det förtätade samtalet.
Terapism är att försöka förstå vad det är att vara du, eller insikten av att aldrig fullt ut förstå vad det är att vara du.
Terapism är att stanna kvar, inte trösta, inte avleda, utan stanna kvar.
Terapism är på riktigt. Terapism är en verklig relation.


DELTA I
RING EN TERAPIST/
TERAPISTLOTTERIET


HÄR!


(Det går också bra att köpa en lott utan vinstchans).