CONTEMPORARY PERFORMING BEATS

ECHO OF A CONVERSATION

Livemixad scenkonst för online-konferensen!

Inom sin nyskapande unika scenkonstform Contemporary Performing Beats som utforskar berättande genom DJ-mixning, presenterar PotatoPotato livesänd elektromusikalisk pausunderhållning till ditt Zoom-möte.  

Echo of a Conversation är unika livemixade gestaltande ljudverk, som PotatoPotato skapar utifrån diskussioner på digitala möten, konferenser eller webbinarier. Som underhållning i en fika-paus, eller som avrundning i slutet av seminariet, tolkar PotatoPotato det aktuella samtalet genom att DJ-mixa citat, ord frågeställningar och summeringar med beats och musik. 

De medverkande erbjuds en stunds reflektion genom att höra en spegling av samtalet i ett konstnärligt, sinnligt format. Fragment eller hela argument blandas upp, loopas, och beatmixas i ett improviserat DJ-set. Den digitala showen ger ny energi till onlinemötet med en alternativ form som bryter av de monotona skärmtimmarna.

Verket spelas från PotatoPotatos studio i Malmö där vi har möjighet att tematiskt anpassa bakgrunden med bilder och ljus för tillfället! 


 


Vill du boka ECHO till ditt webbinarium? 

Mejla info@potatopotato.se
Det går även att boka PotatoPotato för ett längre tematiskt verk för ditt specifika tillfälle, som vi skapar inför eventet och presenterar live. Kontakta oss för offert!

Vi har hittills skapat verk för bl.a. Trans Europe Halles och White Arkitekter.


Med stöd av Kulturrådet.