internationellt uppmärksammat bröllopsperformance, teaterföreställningar och annan scenkonst från 2010

POTATOPOTATOPRODUKTION

Det Lite Billigare Lite Sämre Bröllopet med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

Det lite billigare lite sämre bröllopet

Missa inte den lyckligaste dagen i ditt liv!
Har du alltid velat gifta dig men inte kunnat bestämma dig med vem? Låt slumpen göra det åt dig. När Kungahuset arrangerar ett bröllop för Vickan och Daniel i Stockholm den 19 juni arrangerar PotatoPotato ett Bröllop för Folket i Malmö!

GÄSTSPEL

Gästspel med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

FRAKTALERNA

Har ni tröttnat på att veta hur det slutar? Att efter första Hollywoodminuten veta exakt vad som kommer hända i nästa. Har ni dessutom tröttnat på att låtsas bli överraskade av Parlamentet? Det har fraktalerna också. Tröttnat och gått vidare. Och kommit på ett recept på att inte ha något recept. Att låta saker hända som inte är planerade. Och uppmuntra motsatsen till det mesta. Att inte bara ifrågasätta ramarna utan även ifrågasätta vad som finns utanför. Och var det skulle kunna ha varit en ram, eller varför ens bry sig?

NYEXT DELUXE

Nytext Delux med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

Rapport från semesterort

LITE BILLIGARE LITE SÄMRE

Lite Billigare Lite Sämre med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

Alice i Underlandet

Det är återigen dags för PotatoPotatos hyllade tolkningsprojekt Lite Billigare Lite Sämre! Denna gång är det Tim Burtons filmatisering av Alice i Underlandet som stått under vår lupp, och kommer där att förbli, för vändning och vridning av experter från tre olika discipliner framför publik under en rafflande föreställnings gång. Allt dessutom i 3D! (Fast utan den obligatoriska 3D-prishöjningen, vårt event är alldeles gratis). Den 24 mars KL 20.00 på Nya Tröls på Karlskronaplan

LITE BILLIGARE LITE SÄMRE

Running Sushi

hus. dröm.  älskare.  berättelse.  paus.  feber.  droger.  sushi.  manga.  frukt.  dans.  födelse.

PotatoPotato har sett det österrikiska danskompaniet Liquid Loft's "Running Sushi" på Dansstationen, gnuggar i detta nu alla sina knölar, vässar ätpinnarna och visar redan ikväll upp resultatet: Lite Billigare Lite Sämre: Running Sushi. Det... vankas ätbar åtrå, tvådimensionell konflikt och naken ytlighet. Allt detta ackompanjerat av mangaljudeffekter, uppe i Den Gyllene Foajén, på Dansstationen Palladium.

POTATOPOTATOPRODUKTION

A christmas terror/horror show

MER INFO KOMMER SNART

GÄSTSPEL

VALET

Vi är i rasande fart på väg in i 2010-talets första valrörelse. Vallöften, fint klädda politiker, klistermärken och tal till folket i Sveriges alla valstugor är på ingång. Men var är de unga väljarna? Vilka frågor brinner de för? Med teater, sång, musik och rörelse, kommer Valet att vara en ung, ständigt aktuell och kritisk röst som behandlar allt från kvällstidningsrubriker till dammiga manifest. Teaterföreställningen Valet ger er skratt, eftertanke, ilska men framförallt: viljan att rösta oavsett ålder.

LITE BILLIGARE LITE SÄMRE

Lite Billigare Lite Sämre med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

Teatr Weimar
Gengångare

LITE BILLIGARE LITE SÄMRE

Lite Billigare Lite Sämre med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

SKALV

Kulturnatta, Fredag 1/10 20:40 på Masthuggsterrassen
PREMIÄR FÖR LITE BILLIGARE LITE SÄMRE I GÖTEBORG! Vi ser föreställningen, lägger den på minnet, tolkar fritt och härmas. Sedan repar vi en stund, letar rätt på lämplig kostym och eventuellt en scenografi. Där efter är vi redo att framföra den lite billigare, lite sämre versionen av Noréns Skalv. Medverkar gör Anna Nordlund Sara Ahlberg och Amanda Wigand.

LITE BILLIGARE LITE SÄMRE

Lite Billigare Lite Sämre med PotatoPotato – teater, performance och scenkonst

Rörsjöparken 2010

Det är en ny tid i Rörsjöparken. Genom historien har platsen gått från hav till land, från industri till privat boende och urbant fritidsområde. 

PotatoPotato välkomnar dig till en storslagen utomhusföreställning i samarbete med simhoppare, konstsimmare, dykare, klättrare, musiker, körer, musiker,  dansare och studenter från Teaterhögskolan, Lunds Universitetet och Malmö Högskola. Över hundra medverkande bidrar till denna unika upplevelse som även bjuder på specialskriven musik, film och videoprojektioner.